Dorpsbelang

Even voorstellen… het bestuur van DGS.

GetAttachmentThumbnail.jpg

Van links naar rechts: 

Bert de Jong:

Mijn naam is Bert de Jong 37 jaren oud en ben opgegroeid in Rotstergaast. In 2009 ben ik in de nieuwbouw te Sintjohannesga komen wonen. In mijn jeugdjaren heb ik op de Trieme gezeten. Woon samen met Coby Poelsma en haar kinderen Senna en Luuk. Ben werkzaam al werkvoorbereider/tekenaar bij Snijtech te Joure. Begin dit jaar ben ik door Thijs Maat benaderd om penningmeester te worden van Dorpengemeenschap Sintjohannesga en vanaf April van dit jaar vervul ik deze functie. 

Marianne Bakkeren:

Ik ben Marianne Bakkeren en woon alweer 16 jaar met veel plezier in Sintjohannesga samen met Peter en onze 3 dochters. Vanaf 2015 ben ik algemeen bestuurslid bij Dorpsbelang. Momenteel hou ik me voornamelijk bezig met het bijhouden van het nieuws en de agenda op de website ‘Sintjut.frl’. Net als voor Facebook geldt ook voor de website dat, als u iets wil delen met uw dorpsgenoten of een activiteit op de agenda wil plaatsen, u kunt mailen naar info@sintjut.frl

Mijn termijn als bestuurslid zit er in maart 2019 op. Ik geef het stokje dan graag over aan iemand die samen met de andere bestuursleden en dorpsgenoten wil werken aan het realiseren van de ideeën die dit voorjaar tijdens de algemene ledenvergadering naar voren zijn gekomen. Mocht u interesse hebben dan kunt u dat melden bij 1 van de bestuursleden of uw interesse mailen naar info@sintjut.frl.

Thijs Maat: 

Mijn naam is Thijs Maat, getrouwd met Grietje en vader van 4 kinderen. wij wonen aan de streek 155 te Rotsterhaule. In het dagelijks leven ben ik melkveehouder. Mijn bestuurstaak is voorzitter van dorpengemeenschap Sintjohannesag e.o. Samen met de andere bestuursleden proberen wij mooie dingen voor elkaar te krijgen voor ons mooie dorp. Mocht u  zelf ook hieraan bij willen dragen zijn wij te bereiken via secretaris@sintjut.frl

Carolien ten Hoeve – van der Avoird:

Ik ben Carolien ten Hoeve – van der Avoird, getrouwd met Remco en mem van onze 2 jongens. Sinds 2009 woon achtend in Sintjohannesga.

In het dagelijks leven ben ik onderneemster van Kinderopvang Madelief te Delfstrahuizen. 

Sinds 2016 ben ik algemeen bestuurslid van dorpengemeenschap Sintjohannesga  en op dit moment houd ik me vooral bezig met de sociale media van dorpengemeenschap Sintjohannesga. 

Heeft u iets wat u wilt delen met uw dorpsgenoten? Zoals een open dag bij uw bedrijf, leuke activiteit voor het dorp, bijeenkomsten of bezienswaardigheid?  Stuur dit dan naar secretaris@sintjut.frlen dan zullen we dit spoedig voor u plaatsen! 

Vivian Nijholt: 

Ik ben Vivian Nijholt, ‘hikke en teine’ in deze gemeente, maar dan wel een paar kilometer verderop (Oldeouwer en Joure). En nu al  bijna 4 jaar woonachtig in een boerderijtje aan de rand van Rotsterhaule. Binnen het dorpsbelang vervul ik al een aantal jaren de rol van secretaris. Ik hou de binnenkomende mails in de gaten, bereid vergaderingen voor en probeer met de andere bestuursleden en dorpsgenoten mooie dingen voor elkaar te krijgen voor ons dorp. Die samenwerking zoeken we ook met de gemeente, en dat heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat we een betonpad naast de Trieme hebben kunnen realiseren. Erg leuk om met een enthousiaste groep mensen je in te zetten voor het dorp! Je kunt me bereiken op secretaris@sintjut.frl.

Vooraan zittend van links naar rechts: 

Regina Stilma – van der Gaast:

Ik ben Regina Stilma – van der Gaast, woonachtig aan de Hoge Dijk in Sintjohannesga. 

Omdat ik graag betrokken wil zijn bij het dorp ben ik algemeenlid geworden van Dorpsbelang. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan ‘de mienskip’. 

Andrea Meilink: 

Mijn naam is Andrea Meilink, reeds 19 jaar woonachtig in Sintjohannesga samen met Gert en onze twee kinderen Dorje en Yara. Hoewel ik het Fries nog steeds niet kan spreken kan ik het goed verstaan en vind ik het een prachtige taal.

Wat mijn werk betreft, ik heb diverse functies binnen de jeugdhulpverlening gehad en op dit moment werk ik nog steeds als systeembehandelaar bij een kleine GGZ organisatie.

Sinds 2 jaar ben ik bestuurslid bij DGS. Op dit moment ben ik voor DGS bezig om een aantal gebeurtenissen uit de tweede wereld oorlog in het heden een plaats te geven door informatie borden daarover te plaatsen. Dit project is al een mooi eindje op weg en zal vermoedelijk gerealiseerd zijn voor 5 mei 2019. Houdt de info op de site in de gaten want hier hoort u t.z.t. nog meer over.