Nieuws

Met heel mijn hart – Mariska Vermaning

Mariska Vermaning wonend aan de Streek te Sintjohannesga heeft 15-06-2018 haar eerste boek uitgegeven!

“Na vier jaar is het me dan eindelijk gelukt! Ik, Mariska Vermaning, heb mijn allereerste boek uitgegeven! Dit wilde ik graag met jullie delen omdat ik hier zo trots op ben. Het boek heet: met heel mijn hart – een Nederlandse real life soap met een onverwachte wending in de liefde.
Het is een spannende young adult van 112 pagina’s.
Het verhaal gaat over Naomi. Ze is helemaal klaar voor een nieuwe relatie en heeft zich aangemeld voor een Nederlandse datingshow. Ze heeft er heel veel zin in maar die vreugde is helaas maar van korte duur. Zodra ze namelijk op de stranden van Spanje staat, komt ze voor een grote uitdaging te staan. Kiest ze voor ware liefde of zal ze opnieuw vluchten voor haar verleden?
Hier heb ik alvast een voorproefje van het verhaal:
“Hoe moeilijk kan het zijn om mij te vertellen waar het mis ging jaren geleden?”
Zijn ogen spuwen bijna vuur en de mijne stromen straks over van tranen, eigenlijk best wel ironisch.
“Zo moeilijk dat ik het tot op dit moment niet kan,” zeg ik tussen het snikken door.
“Wat kan er dan zo erg zijn dat je ons allemaal verlaten hebt? Ons allemaal in de steek liet. Zomaar, van de ene op de andere dag. En Julian kun je alles wel vertellen. Ik begrijp het gewoon niet Naomi.”
De wanhoop klinkt door in zijn stem, hij is ten einde raad en weet niet meer hoe hij het brengen moet. Zelf weet ik het ook niet meer, ik wil het er niet nog eens over hebben. De eerste keer heeft al zoveel kapot gemaakt. Waarom haalt iedereen steeds oude wonden open?

Ben je benieuwd geworden naar mijn boek? Neem dan eens een kijkje op de site van Boekscout: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=8817